درود
سیستم کاملا سالم بود فقط برای نصب لینوکس همان اوایل نصب لینوکس سیستم برای ریست شدن معمولی اجرا شد اما متاسفانه این ارور را مشاهده میکنیم
شات ببینید:
مادبورد سوکت 775 میباشد مدل:
مدل GA-945PL-S3P گیگا
متاسفانه حتی اجازه وارد شدن به تنظیمات مادربورد را به ما نمیدهد به محضی روشن میکنم این صفحه را میبینیم...........
کارهایی که انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم
تمام قطعات را جدا کردم و دوباره بستم و راه اندازی کردم اما نشد...
باطری مین را خارج کردم و بعد از چند دقیقه وصل کردم (حتی باطری را عوض کردم) اما نشد
باطری را خارج کردم و دو اتصال داخل باطری را با سیم رسانا به هم دیگه وصل کردم بلکه تخلیه شود اما نشد.
گفتن کلید پاور و ریست را همزمان فشار بدهید برای چند ثانیه اما نشد.
فقط ذکر کنم از همان اول به خاطر ریستهای متوالی که انجام میدادم دیگر هارد را وصل نکردم تمام این توضیحات بالا همه بدون هارد انجام دادم (به خاطر صدمه ندیدن هارد از مین جدا کردم).ولی خب با هارد و بی هارد همین تصویر بالا مشاهده میکنیم..
و اما بحث دیگر که شاید اینجا من درست انجام ندادم...کنار باطری دو پین وجود دارد با نام CLR CMOS که باطری را خارج کردم جامپری را درون دو پین قرار دادم که با بودن جامپر مین سیستم روشن نمیشود ،که ما با بودن جامپر کلید پاور را روشن میکردم برای تخلیه..اما نشد ..
بازم با بودن جامپر همان کار سیم رسانه هم انجام دادم همزمان با جامپر ولی نشد............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا با همه این تفاسیر با چه راهی داریم برای رفع این عیب؟؟؟
Bookmarks